Marturii


Gnld BuzauAtletismul romanesc cu Gnld


mirela

Ma numesc Mirela Groza.
Sunt femeie de afaceri, asa cum cred ca multe dintre femeile de astazi sunt, simama a trei copii.
Am cunoscut aceasta companie inca din 1996 si de atunci am ramas indragostita de produse.
In afacerea mea, eu vand mocheta si PVC, iar succesul meu a fost stimulat si de faptul ca am ce sa le ofer clientilor mei pentru a le curati, si anume Super 10, care intretine excelent suprafetele si scoate orice pata.
In plus, compania GNLD mai are o gama de produse extraordinare, si anume nutritionalele.
Cu ajutorul lui Tre-En-En ma mentin in forma si pot lucra 12 ore pe zi si de asemenea mai pot petrece timp cu copiii mei dupa program. De asemenea m-a ajutat sa scap de kilogramele in plus.
Nu riscati nimic in a le folosi si dumneavoastra.

doina

Ma numesc Doina.
Sunt psiholog ca profesie si cunosc produsele GNLD de un an de zile.
Cu ajutorul nutritionalelor am reusit sa imi ajut sotul care este pilot, oferindu-i programele antistres si inima sanatoasa.
Am foarte multi prieteni pe care am reusit sa ii ajut cu programul de crestere a imunitatii. Consider ca produsele GNLD sunt cele mai bune pe care le-am cunoscut. Sunt foarte complexe si sunt 100% compatibile cu organismul uman.
Produsele au garantia calitatii si putem preveni boli precum cele cardio-vasculare, diabet, obeazitate, osteoporoza si cancer. Daca stii ce inseamna aceste boli, atunci cu siguranta nu le doriti in viata dumneavoastra.
Pentru asta trebuie sa iti ajustezi nutritia.
Produsele GNLD sunt un mod extraordinar prin care poti face acest lucru.

irina

Ma numesc Irina.
Lucrez cu aceste produse de 6 ani de zile si pot spune ca sunt formidabile. Aceste produse nutritionale au ca scop sa ne ajute organismul la nivelul celular astfel incat la cel mai mic nivel posibil sa fim protejati de factorii externi cat si sa sustina o regenerare permanenta a organismului. Datorita complexitatii lor si a comaptibilitatii nu exista reactii adverse si nici incompatibilitate de la un organism la altul.
Aceste nutritionale nu depind de grupa de sange deoarece sunt deja la nivel de substanta activa ce nu necesita metabolizarea sau digestia lor.
Pentru a putea preveni imbatranirea prematura si degenerescenta organismului in diverse boli precum diabetul de tip II, sau ateroscleroza ce duce la HTA (hipertensiune arteriala) si la accidente vasculare, obezitatea care are si ea o gramada de factori de risc precum arterozele si durerile de coloana, cancerele, etc, toate acestea pot fi combatute cu programele nutritionale GNLD.
Tre-en-en este un nutrient care a luat premiul nobel in 2003, deoarece a demonstrat ca este capabil sa refaca la nivel de perete celular intreg organismul. Astfel se va reusi o refacere a intregului organism prin redarea capacitatii de asimilare a nutrientilor si eliminare corecta a toxinelor.
Este produsul numarul 1 cu care trebuie inceput, si este baza tuturor celorlalte programe.
Programul inima sanatoasa.
Programul impotriva diabetului.
Programul pentru cresterea imunitatii.
Programul antistres.
Programul impotriva cancerelor.
Programul antiosteoporoza.
ALEGE SA FII SANATOS.

adrian

Numele meu este Adrian.
La varsta de 45 de ani, m-am prezentat la medic din cauza unor ameteli puternice si slabiciuni musculare.
Facandu-mi analizele, medicul a depistat ca am diabet. Glicemia era 210, normala fiind de 120, aveam glucozurie, colesterolul 300 si trigliceridele 500.
La un control oftalmologic, mi-au depistat retinopatie de gradul 2, si eram propus la Bucuresti pentru operatie cu laser.
adrian adrian adrian adrian
Am inceput regimul dietetic specific diabetului si tratament medicamentos oral specific. Cu toate acestea ma simteam slabit si ma gandeam la ideea pensionarii.
Fiica mea, mi-a explicat ca exista un program nutritional de regenerare care imi va ajuta organismul sa faca fata bolii. Nemaiavand ce sa pierd, am inceput programul nutritional (Wheat Germ Oil cu Vitamina E, Carotenoid Complex, Betaguard, Formula IV, Aloe Vera Plus si Omega III), si surprinzator, in 3 luni de zile, analizele erau cu mult imbunatatite. Scazusera nivelul trigliceridelor, colesterolul, glicemia era 140 dimineata (fara sa iau pastile).
Cea mai placuta surpriza a fost cand m-am prezentat pentru operatia cu laser, si la controlul efectuat inaintea operatiei, mi-au explicat ca nu mai era nevoie de operatie. Capilarele sanguine isi recapatasera aspectul normal.
Nutritionalele isi facusera efectul!

sergiu

Ma numesc Sergiu.
Timp de 14 ani am suferit de o alergie la puful de plop, care se manifesta prin conjunctivita alergica acuta, mancarimi in zona ochilor, inflamarea cailor respiratorii, stranuturi repetate, si o stare generala de slabiciune datorata si respiratiei dificile.
Am urmat tratamentele medicale recomandate in astfel de situatii, tratamente cu Nilfan, Clorocalcin si alte tipuri diverse de calciu, unguent oftalmic cu Kanamicina sulfat, apoi, mai tarziu am inlocuit Nilfanul cu Claritin si cu toate astea starea mea de sanatate se deteriora in mod vizibil de la un an la altul.
In primavara anului 2000, ca urmare a modului violent in care s-a manifestat alergia si a dificultatilor respiratorii evidente, m-am prezentat la spital la sectia de pneumoftiziologie unde mi s-au facut analize specifice privind capacitatea pulmonara. Rezultatul acestora a aratat ca eram "in pragul declansarii unui astm cronic". Medicul pneumoftiziolog care mi-a anuntat rezultatele mi-a raspuns atunci cand am intrebat de unde am acest inceput de astm cronic, ca poate aparea fie ca urmare al lucrului intr-un mediu poluat pe perioade indelungate de timp, fie ca o urmare a unei alergii prost tratate.
Am reactionat imediat, spunandu-i ca intr-adevar am de 14 ani alergie care imi revine in fiecare an primavara, in luna aprilie-mai, dar am tratat-o conform indicatiilor medicilor de specialitate fara sa fac rabat la medicamente (in sensul ca le-am luat pe cele straine care mi-au fost indicate, chiar daca erau mai scumpe decat cele romanesti).
Atunci mi s-a sugerat ca solutie parasirea localitatii de domiciliu si mutarea intr-o zona de munte, unde neexistand plopi, sa nu mai intalnesc alergenul care imi facea probleme. Din motive obiective (domiciliu, familia, parintii pe care ii ingrijesc) nu am avut cum sa aleg aceasta optiune, ramanand deci sa traiesc in acelasi oras, sa raman expus la aceasta alergie de primavara si sa continui sa consum medicamente, cu riscul ca starea de sanatate sa se deterioreze. Eram in cautarea unei alternative la medicamente care macar sa imi amelioreze sanatatea sau sa nu o mai lase sa se deterioreze.
Printr-o intamplare, am aflat de existenta unui program nutritional care mareste capacitatea de rezistenta a organismului la actiunea factorilor externi, inclusiv la alergii (Cal-Mag, Betaguard, Carotenoid Complex si Aloe Vera Plus).
Am decis pe loc sa urmez acest program, si dupa doua saptamani, deja ma simteam mult mai bine. Am ramas apoi pe o doza de intretinere, iar in primavara urmatoare nu am mai avut problemele pe care le avusesem in ultimele 14 primaveri.
Pot spune ca acum, anii in care m-am simtit atat de rau, sunt doar o amintire neplacuta, si in schimb, ori de cat ori am ocazia, le spun tuturor povestea mea, in ideea ca poate si ei vor gasi o solutie la problema lor de sanatate.