Secretele Sanatatii

"Suntem atat de sanatosi pe cat sunt celulele noastre"

Energia pe care o simtiti in fiecare zi provine de la celulele voastre, dar dieta moderna este
lipsita de lipidele si sterolii ce confera sanatate celulelor. Fara acesti factori alimentari
esentiali, membranele celulelor voastre pot deveni impermeabile, facand dificile accesul nutrientilor si eliminarea rezidurilor.

Acum mai bine de 45 de ani, medicii au descoperit ca persoanele afectate de oboseala cronica pot obtine beneficii notabile dintr-un amestec de lipide si steroli. Acea formula surprinzatoare a devenit cunoscuta sub numele de Granule Concentrate de Tre-en-en: primul produs din lume ce a demonstrat ca este capabil sa mareasca eficienta celulelor.

secretele_sanatatii2

Tre-en-en ramane in varful Nutritiei Celulare, si reprezinta fundamentul pe care este bazata Formula IV. Acestea, sunt inca si astazi cele mai bune produse pe care le puteti gasi, ce inlesnesc nutritia pana la nivel celular si cresc nivelul energetic al organismului.

Lantul Vietii!

Lantul vietii...
De ce?

Pentru ca "un lant este pe atat de puternic pe cat de puternica este cea mai slaba veriga a sa"!

Toate grupele de nutrienti trebuie sa fie prezente in cantitati suficiente si intr-un echilibru adecvat pentru a face ca celulele voastre sa functioneze foarte bine.

secretele_sanatatii5

Aprobat de Stiinta

Consiliull de Consultanta Stiintifica (SAB) din cadrul GNLD

In prezent, Consiliul de Consultanta Stiintifica din cadrul GNLD este un membru principal al unei grupari la nivel mondial de oameni de stiinta si unitati de cercetare de renume dedicati in totalitate crearii si producerii celor mai bune, sigure si eficiente produse din lume. Dedicarea si sarguinta acestei echipe internationale foarte respectate furnizeaza companiei GNLD o sumedenie de informatii, o buna cunoastere si avantaje de neegalat in fata concurentei.

Consiliul de Consultanta stiintifica al liderului GNLD a fost infiintat acum treizeci de ani de catre Dr. Arthur Furst, specialist in toxicologie si cercetator pentru bolile de cancer.

Membru Fondator Emerit, SAB, Doctor, Doctor in Stiinte, D.A.T.S., Toxicolog, Farmacolog
John R. Miller
Vice Presedinte International Stiinta si Tehnologie
Arianna Carughi
Doctor, C.N.S., Stiinte Nutritionale si Membru Stanford
Fred Hooper
Doctor, Biochimie, Nutritie
Gordon W. Newell
Doctor, A.T.S., Biochimie, Toxicologie
David Shepherd
Doctor, Chimist Microbian, expert de renume mondial in Fitochimie
Laszlo Somogyi
Doctor, Tehnologia Hranei, Nutritie
Diane E. Clayton
Doctor in Biochimie, Nutritie
E.S.E.R.M.A.E. Medic
Mark Lowman
Director Dezvoltare Produse Noi

Consiliul de Consultanta stiintifica din cadrul GNLD:

ESTE ACTIV

Membrii acestui Consiliu conduc cercetari de ultima ora. In plus, participa la multe dintre cele mai importante intruniri si seminarii stiintifice unde au ocazia sa faca cunoscute cercetarile intreprinse in cadrul GNLD.

ESTE PUBLICAT

Informatii despre membrii consiliului si cercetarile cu privire la produsele noastre apar in mod regulat in jurnale si publicatii stiintifice renumite, printre care Jurnalul Colegiului de Nutritie din America, Jurnalul International de Toxicologie, Jurnalul FASEB si Jurnalul American de Nutritie Clinica.

ESTE RESPECTAT

Reputatia GNLD de excelenta stiintifica este atat de extinsa incat produsele noastre au fost folosite de cercetatori din organizatii de renume precum Departamentul de Agricultura al SUA, UNESCO, universitati de traditie si institutii stiintifice din lumea intreaga.

Datorita prezentei sale ferme in comunitatea stiintifica, GNLD a stabilit parteneriate cu Biblioteca de Sanatate a Universitatii Stanford in vederea publicarii seriei anuale de conferinte GNLD -Arthur Furst despre Nutritie & Prevenirea Bolilor, precum si cu Universitatea din San Francisco pentru acordarea in fiecare an a bursei pentru studenti Arthur Furst.

GNLD participa si prin aceste programe la imbunatatirea sistemului de ingrijire a sanatatii prin nutritie, sprijinind activ oamenii de stiinta ai zilelor noastre.